Servicii

SERVICII

Oferim clienților noștri o gamă largă de servicii in domeniul Sistemelor de Securitate(Supraveghere Video, Detecție efracție și Detecție Incendiu), Sisteme de Control Acces și Pontaj, Automatizări, Sisteme Electrice și Iluminat, Clădiri Inteligente, Sisteme Video-Interfon, Sisteme Acces Parcări și taxare, Rețele Date-Voce, Lucrări de Infrastructură, Sisteme Management Trafic, Soluții Fibra Optică si integrarea sistemelor de securitate . În același timp considerăm importantă calitatea produselor și a lucrărilor executate, astfel specialiștii noștri se perfecționează în permanență în domeniul sistemelor oferite iar compania noastră alocă resurse importante pentru implementarea certificărilor ISO de Management al Calității – ISO 9001:2015, Managementul Mediului – ISO 14001:2015 și  Managementul Securității Operaționale – ISO 45001:2018.

Solutii integrate de securitate

Soluții integrate se securitate

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru soluții integrate de securitate.

Detalii...
sisteme de securitate, supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de supraveghere video.

Detalii...
detectie-efractie-2

Sisteme de Detectie Efractie

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de detectie efracție.

Detalii...
cladiri-inteligente

Sisteme cladiri inteligente

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru cladiri inteligente.

Detalii...
video-interfon

Sisteme video-interfon

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de interfoane si videointerfoane.

Detalii...
detectie-incendiu

Sisteme de detecție incendiu

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de detecție incendiu.

Detalii...
control-acces

Sisteme de control acces

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de control acces.

Detalii...
control-acces-parcari

Sisteme acces parcări

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de control acces parcări și taxare.

Detalii...
solutii-pontaj

Sisteme pontaj

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de pontaj.

Detalii...
fibra-optica

Soluții fibră optică

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru rețele de fibră optică.

Detalii...
retele-date-voce

Rețele date-voce

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru rețele de date-voce.

Detalii...
infrastructura-electrica-2

Sisteme electrice și iluminat

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme electrice și de iluminat.

Detalii...
automatizari

Automatizări

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru automatizări de orice tip.

Detalii...
management-trafic

Sisteme management trafic

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de management de trafic.

Detalii...
evaluator-securitate-fizica-1

Evaluari risc securitate

Efectuăm analiză de risc la securitate fizică, în conformitate cu legile în vigoare și obligatorie pentru toate societățiile comerciale .

Detalii...
infrastructura-electrica

Lucrări infrastructură

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru lucrări de infrastructură electrică(curenți tari și slabi).

Detalii...
protectie-perimetrala

Sisteme protecție perimetrală

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru sisteme de protecție perimetrală.

Detalii...
echipa-interventie

Servicii complete

Oferim servicii de consultanță, proiectare, punere în funcțiune, service și mentenanță pentru toate tipurile de sisteme din portofoliul companiei.

Detalii...