Companie

despre companie
Netline-Con SRL, Sibiu

Adresa: Sibiu, Strada Carpatilor nr.28, cod postal: 550119
Email: contactAt sign.pngnetlinecon.ro
Internet:https://www.netlinecon.ro

Registrul Comerţului Sibiu, Nr. J32/583/1995

Cod fiscal: RO 7672653

informații utile
Informații legislative

Firma Netline-Con SRL. verifică şi actualizează constant informaţiile prezente pe pagina web. În ciuda eforturilor depuse, datele pot suferi modificări. Nu ne asumăm vina faţă de actualitatea, corectitudinea şi integritatea informaţiilor puse la dispoziţie.

Descărcare

În scopuri de suport, Netline-Con SRL pune la dispoziţie fişiere pentru descărcare. Această descărcare se face pe propriul Dvs. risc. Netline-Con SRL. nu işi asumă răspunderea pentru pagubele rezultate din utilizarea datelor, atâta timp cât acest lucru este prevăzut de lege. În baza reglementărilor legale, este exclusă răspunderea pentru pagubele cauzate de viruşii de pe calculator, care pot apărea şi în ciuda scanării de viruşi.

Copyright

© Netline-Con SRL, Sibiu, România. Toate drepturile rezervate. Tot conţinutul: text, imagini, grafică, animaţii, clipurile video, sunete şi alte materiale prezente pe site sunt supuse legislaţiei dreptului de autor şi proprietăţii intelectuale. Netline-Con SRL îsi rezervă dreptul de a aduce modificari sau completari informaţiilor furnizate. Orice duplicare sau distribuţie a conţinutului acestei pagini este permisă numai cu acordul prealabil în scris al companiei Netline-Con SRL şi doar cu specificarea clara a sursei şi a datei. În lipsa acordului scris, materialele nu pot fi copiate în scopuri comerciale, distribuite, modificate sau făcute accesibile terţilor.