Business

prog-7
SECURITATEA ȘI CONFORTUL
sunt în permanență o necesitate!
Noi oferim consultanță pentru îndeplinirea celor mai exigente necesități legate de securitate și confort.
content-2
SIGURANȚA ȘI CONFORTUL
sunt în permanență o necesitate!
Noi oferim consultanță pentru îndeplinirea celor mai exigente necesități legate de securitate și confort.

Mediul contează

Mai multe informații

Calitatea contează

Mai multe informații

Securitatea în muncă contează

Mai multe informații

SECURITATE

pentru
CLĂDIRI, HALE, TERENURI

Asigură-te că afacerea ta este performantă dar nu uita să ai grijă la detaliile ce fac diferența.

Profesioniștii noștri oferă consultanță, proiectare și implementare pentru sisteme de securitate pentru a veni în întâmpinarea tuturor necesităților în materie de sisteme de securitate pentru afacerea ta.

CONFORT

pentru
ACCESAREA SISTEMELOR IMPLEMENTATE

Utilizează telefonul inteligent pentru a accesa și controla sistemele de securitate implementate.

Profesioniștii noștri oferă consultanță, proiectare și implementare pentru automatizarea sistemului tău de securitate, iluminat, încuietori, porți, uși, termostate și camere video. Toate la un click distanță.

De ce suntem alegerea câștigătoare

Oferim consultanță avizată

Dacă alegi să lucrezi cu noi îți oferim consultanță de specialitate, adaptată situației din teren și mulată pe costurile impuse de bugetul companiei.

Oferim audit complet

Dacă ai deja un sistem instalat dar soluția nu mai este una optimă si alegi să lucrezi cu noi, te ajutăm să faci modificări avizate la sistemul tău.

Oferim sisteme integrate

Toți ne dorim să beneficiem de sisteme performante, dacă ne alegi, noi integrăm soluțiile de securitate necesare companiei tale.

Colaborarea noastră decurge perfect

Contactează-ne
În prima parte a interacțiunii noastre intenționăm să ne cunoaștem, astfel tu vei ști ce îți oferim iar noi vom ști ce așteptări ai de la noi
Planificăm împreună
După ce am stabilit detaliile inițiale urmează să ne întâlnim pentru a schița o variantă pentru sistemele ce urmează să le implementăm pentru tine. Întâlnirea are loc la obiectivul vizat și va fi caracterizată de o interacțiune cu scop bine definit și cu detalii amănunțite.
Ofertă personalizată
Pe baza informațiilor compilate, specialiștii noștri alcătuiesc oferta personalizată nevoilor identificate. Oferta este detaliată, clară și cuprinde toate costurile pentru serviciile și produsele prezentate.
Implementăm soluția agreată
Semnăm contractul ce va cuprinde detaliile lucrărilor ce urmează să fie executate și ulterior o echipă se va prezenta la locație pentru implementarea soluției. Vom lucra cu grijă și vom proteja mediul în care ne desfășurăm activitatea.
Parteneri pentru o viață
Facem împreună recepția lucrărilor, verificăm funcționalitatea și explicăm modul de operare al echipamentelor. Pe baza acestora considerăm lucrarile încheiate și oferim service-ul și mentenanța necesară pentru perioada următoare.
VĂ MULȚUMIM